Najljepši i najefikasniji klima uređaji na tržištu

Najljepši i najefikasniji klima uređaji na tržištu

Fujitsu od početka lipnja u Hrvatskoj nastupa preko novog distributera, tvrtke Alfasol iz Zagreba. Kompletan raspon proizvoda, koji je ove godine temeljito obnovljen zbog prilagođavanja ErP regulativi, na raspolaganju je instalaterima klima uređaja. Uz rezidencijalnu seriju, tvrtka Alfasol na tržištu predstavlja i profesionalnu seriju uređaja namijenjenu većim objektima koji zahtijevaju besprijekornu klimatizacijsku opremu koja će biti u funkciji 24 sata dnevno. Posebno bi istaknuli novu VRF seriju, Airstage VR-II s rasponom jedinica od 22,4 do 135 kW.

VRF serija sadrži tri modela - J-II, V-II i VR-II Airstage koji nude učine od 12,1 do 135 kW

Uz to, Fujitsu u profesionalnoj seriji uređaja nudi J-II VRF jedinice kapaciteta 12,1 do 15,5 kW te povoljniju V-II VRF seriju u rasponu od 22,4 do 135 kW. Unutarnje jedinice dolaze u 10 formi, pa će šarolika ponuda zadovoljiti sve želje investitora a projektantima olakšati izradu projektnih rješenja. Upravljanje je moguće putem jednog od četiri individualna bežična i žičana daljinska upravljača ili jednog od četiri centralna upravljača koja omogućuju upravljanje do 1600 jedinica s jednog mjesta. Kontrole podržavaju sve standardne protokole (Modbus, KNX, LONWORKS, BACNet...), što uvelike povećava fleksibilnost sustava.

Upravljačke kontrole Fujitsu omogućuju nadzor na d 1600 jedinica s jednog mjesta te podržavaju sve dostupne protokole

Rekuperatori zraka raspoloživi su u jačinama 250, 350, 500, 800 i 1000 m³/h. Dizalice topline serije Waterstage spadaju među efikasnije i iskoristljivije uređaje na tržištu. Mogućnost zagrijavanja vode u sustavu na 60°C pri temperaturi od -20°C, te sposobnost rada na temperaturi od -25°C osigurava im iskoristljivost i u najhladnijim dijelovima Hrvatske. Uz COP od 4.50, Waterstage modeli spadaju među najefikasnije dizalice topline na tržištu.

Uređaji kućne serije diče se iznimno kompaktnim dimenzijama a veliko ulaganje u dizajn isplatilo se – Fujitsu je za nove modele serije LT i LU nagrađen IF product design, Good design i reddot design priznanjima. Modeli kućne serije u split i multi sustavima imaju raspon snage od 2,0 do 25,0 kW. U ponudi unutarnjih jedinica nalaze se četiri serije zidnih modela (dizajnerska serija, visoki COP serija, standardna inverter serija i osnovna inverterska serija), parapetni model, četverostrujna kazeta, podno-stropne jedinice i tri serije kanalnih jedinica. Multi vanjske jedinice podržavaju spajanje od dvije do osam unutarnjih jedinica a kapacitet im se kreće od 4,1 do 14,0 kW.

Dizajnerska serija klime uređaja oduševljava modernim i jednostavnim izgledom

Istražite ponudu Fujitsu klima uređaja na klimatizacija.hr portalu!