Dizalice topline Waterstage

Monoblok tip

Fujitsu Dizalice-topline Monoblok tip
  • grijanje: -20°C do 35°C
  • Zagrijavanje vode do 55°C pri temperaturi do -20°C
  • Mogućnost rada na temperaturama do -20°C
  • Visok COP - do 4.50
  • Uređaji su dostupni u kapacitetima 8.00 / 10.00 kW


Monoblok dizalica topline sadrže sve komponente sustava u vanjskoj jedinici zbog čega je iznimno zanimljiva za objekte sa skučenim unutarnjim prostorom. Izgledom i veličinom podsjeća na vanjsku jedinicu standardnog klima uređaja, no ovaj uređaj u vanjskoj jedinici skriva sve komponentne koje su potrebne za pogon grijanja vašag objekta, te uz ugradnju spremnika potrošne vode, moguće je i zagrijavanje PTV-a na temperaturu do 55°C.

Uređaji ove serije dostupni su u izvedbama jačine 8.00 / 10.00 kW čime zadovoljavaju potrebe objekata površine između 40 i 250 m2..

MOGUĆNOSTI SPAJANJA MONOBLOK TIP DIZALICE TOPLINE

1. varijanta: Podno grijanje

2. varijanta: Podno grijanje + PTV

KONTROLE SUSTAVA

Jednostavno sučelje olakšat će korištenje sustava a unaprijed podešeni programi omogučit će vam uštedu u potrošnji energije bez vašeg angažmana. Na vama je tek da odaberete željenu temperaturu prostora a upravljačka jedinica podesit će sve ostale parametre u skladu s željenom temperaturom interijera i vanjskom temperaturom.

Velik broj timer programa omogućavama vam personaliziranja rada dizalice topline sukladno vašim potrebama i u skladu s vašim navikama. Timerom je moguće podesiti uključivanje sustava tri puta u jednom danu. U slučaju duže odsutnosti iz objekta, sustav održava stabilnu temperaturu i sprečava mogućnost zamrzavanja.

Upravljačka jedinica Waterstage dizalice topline

UPRAVLJANJE DIZALICOM TOPLINE PUTEM INTERNETA

Nakon povezivanja na kućnu mrežu, sustavom je moguće upravljati sa bilo koje lokacije, potrebna je tek internetska konekcija.

Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije, pomoć prilikom odabira idealne dizalice topline i podršku prilikom izrade strojarskih projekata za vaš objekt. Možete nas kontaktirati na mail info@klimatizacija.hr

VIDEO: FUJITSU WATERSTAGE DIZALICE TOPLINE

MODELI U PONUDI:

Monoblok vanjska jedinica Učinak (kW)
grijanje
COP Dimenzije (V/Š/D) (mm)

WPYA080LA

8.00 4.50 882/850/330

WPYA100LA

10.00 4.35 882/850/330